#191. Mooi uitgebeeld: Ik ga je opeten!

 

ik ga je opeten!

 

Zo’n leuk en apart vormgegeven boek over hoe de voedselketen werkt heb ik nog niet eerder gezien. Ook aan peuters is het hiermee heel goed uit te leggen hoe het in de natuur werkt.

Het is een stevig uitklapboek; eerst klap je het boek naar boven open en dan pagina voor pagina zowel naar links als naar rechts, waardoor je te zien krijgt wie wie opeet. Dat gaat van dieren in de tuin tot dieren in de zee, in het bos en in de woestijn.

Er zitten ook zoekopdrachten op elke pagina en aan het eind kun je met je kind de dieren die in de keten met elkaar verbonden zijn gaan opzoeken.

Kortom, erg leuk gedaan, een aanrader voor in de boekenkast!

 

GEGEVENS:

ik ga je opeten!

Titel:      Ik ga je opeten!
Auteur:   Agnese Baruzzi
ISBN:      9789462913950

Soort:     Hardcover/uitklapboek
Pagina’s: 32
Uitgever: De Eenhoorn
Prijs:       € 15,50

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier voor: Ik ga je opeten!

 

 

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik graag want het is een bijzonder boek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.