#82. Waar zijn de boeken?!: Detectivehond + WINACTIE!!

Een nieuw boek van de schrijfster van de Gruffalo, dat beloofde veel goeds! Dus toen het boek binnenkwam kon ik niet wachten om te gaan lezen. Mijn peuter was al net zo benieuwd want de voorkant maakt je al nieuwsgierig.

En ohoh wat is het boek toch geweldig. Weer heel fijn gerijmd, een origineel en vindingrijk verhaal dat goed in elkaar zit en super leuke tekeningen vol humoristische details. Ik en mijn partner hebben tijdens het voorlezen erg gegrinnikt om de grapjes die er in verwerkt zijn. En een paar keer teruggebladerd omdat we een tussentijdse clou gemist bleken te hebben omdat die verstopt zat in de tekeningen.

En het is ook een ode aan de bieb, dat is natuurlijk ook nog eens een bonus!

Kortom een dikke aanrader dit boek, zowel je peuter/kleuter als jijzelf zullen er veel lol aan beleven!

Dusss haal ‘m snel of doe mee aan de winactie want van dit geweldige boek mogen we van de uitgever 1 exemplaar weggeven!

Wat moet je doen om kans te maken?

Laat in een reactie hieronder én onder de post op Facebook (en like de pagina als je dat nog niet hebt gedaan) weten dat je mee wilt doen.

Niet verplicht maar wel super leuk als je LeesLeesLees volgt op Twitter, Instagram of Bloglovin’!

Je kunt meedoen t/m vrijdag 19 mei 2017, 23:59 uur. Ik zal de winnaar op zaterdag 20 mei bekend maken d.m.v. een tag onder het bericht op Facebook. In dit blogbericht zal ik vervolgens ook de namen bekend maken. Als je gewonnen hebt ontvang ik graag een pb via Facebook met je adres.

*** DE WINACTIE IS GESLOTEN. DE WINNAAR IS LINDA GEWORDEN! GEFELICITEERD EN HEEL VEEL PLEZIER MET HET BOEK!***

Met veel dank aan Uitgeverij Lemniscaat!

Voorwaarden winactie: Om kans te maken op het boek moet je ‘lid’ zijn van de LeesLeesLees Facebookpagina. Niet-leden zijn uitgesloten van deelname. Deze actie loopt tot en met vrijdag 19 mei 2017. De winnaar tag ik op zaterdag 20 mei 2017 onder het Facebook-bericht en meld ik in dit blog. Binnen een week ontvang ik vervolgens graag een pb met daarin je adresgegevens. Ontvang ik binnen die termijn geen pb, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Gegevens:

Titel: Detectivehond

Auteur: Julia Donaldson & Sara Ogilvie

ISBN: 9789047708711

Soort: Hardcover

Pagina’s: 34

Uitgever: Lemniscaat

Prijs: € 13,95

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier: Detectivehond

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen. Dat deed ik erg graag want oh oh wat is dit een super leuk boek! Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.

 

 

Share

10 Comments

  1. Femmy

    Ik ken de boeken van deze schrijfster niet, maar de voorkant is op zijn zachtst gezegd intrigerend. Wij zijn wel weer toe aan een leuk, nieuw voorleesboek, dus ik loot graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.