# 74. Spannende geluiden: de Gruffalo Geluidenboeken

het-kind-van-de-gruffalo

Eigenlijk ben ik niet zo’n fan van boeken met geluidknopjes. Tenzij het over bv. dierengeluiden of muziek gaat. Maar dit boek is echt een uitzondering!

Het verhaal van de Gruffalo en de opvolger ‘Het Kind van de Gruffalo’ zijn nu allebei ook in een versie met geluidknopjes te krijgen. De verhalen zijn allebei best lang voor een peuter en kleuter om geconcentreerd te blijven, en door de geluidknopjes is dat meteen een stuk makkelijker. Ze gaan echt goed letten op het verhaal en kijken uit naar de knopjes die ingedrukt moeten worden. De geluiden die dan te horen zijn, zijn ook mooi gemaakt en best spannend! In dit geval vind ik het echt goede toevoegingen op het verhaal.

Mijn zoontje is er helemaal dol op en pakt het boek ook geregeld zelf. En gaat soms ook lekker creatief om met de timing van de geluiden 🙂

Gegevens:

het-kind-van-de-gruffaloTitel:       Het Kind van de Gruffalo – Geluidenboek

Auteur:    Julia Donaldson, Axel Scheffer

ISBN:        9789047708339

Soort:       Hardcover

Pagina’s:   32

Uitgever: Lemniscaat

Prijs:       € 17,95

Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier: Het Kind van de Gruffalo Geluidenboek

 

Disclaimer: Dit boek kreeg ik via de uitgever om over te bloggen op www.website4mama.nl. Dat deed ik graag want zoals je hebt gelezen viel het hier in huis in goede aarde!! Het kan dus zijn dat je delen van dit blog al eerder hebt gelezen. Voor meer informatie over ons beleid klik in het hoofdmenu op het kopje “Over de site”.  

 

 

Share

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.