#33. Verrassend leuk voor iedereen vanaf 5: De Gorgels

Tja, ik wijk weer even af van mijn eigen regels. Dit boek heb ik namelijk nog niet gelezen met mijn peuter, maar toch ga ik ‘m tippen in dit blog! 
Hij is namelijk echt te leuk om nog 3 jaar te wachten tot we ‘m daadwerkelijk hebben gelezen! Want dan zou ik ‘m ook zeker gaan tippen.
 
Het gaat om het boek van cabaretier Jochem Myjer. Het boek werd nogal de hemel in geprezen en had een gigantische PR machine op volle toeren draaien toen het uitkwam en dan word ik bij voorbaat toch wel wat sceptisch. Maar ik ben er voor gaan zitten en tjonge wat een leuk boek! Vlot en beeldend geschreven, een spannend verhaal, ik waande me zelf even de hoofdrolspeler, op zoek naar de Gorgels! Het was jammer dat het uit was en er nog geen vervolg is, dat zie ik nog wel komen namelijk.
Kortom, ik kan niet wachten tot ik het boek kan voorlezen, het is beslist een aanrader voor iedereen vanaf 5 jaar!
 

Bekijk hier wat Jochem zelf vertelt over het boek: De Gorgels

Nieuws! Vers van de pers: Het boek heeft de prijs gewonnen van de Kinderjury!! Zeeer terecht als je het mij vraagt. En echt super toeval dat dit blog gepland stond voor een dag nadat hij de prijs kreeg!

 Gegevens:
 

Titel:       De Gorgels
Auteur:   Jochem Myjer
ISBN:       9789025867898
Soort:      Hardcover
Pagina’s:  136 
Uitgever: Leopold
Prijs:       € 13,99

 Haal ‘m in je eigen boekhandel of klik hier: De Gorgels
Share

2 Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.