Ja! Het is 2018! Doe ook mee aan de Nieuwjaarshop!

 

WELKOM OP DE NIEUWJAARSHOP!

Allereerst een heel gelukkig, gezond en liefdevol 2018! Doe je ook mee aan de Nieuwjaarshop?

Twintig lifestyle-, boeken-, travel- en foodbloggers die schrijven over en voor gezinnen hebben voor jou een te gekke winactie geregeld op deze eerste dag van het nieuwe jaar! Elke blog linkt door naar de volgende, waardoor je uiteindelijk alle 20 blogs leert kennen. Wie weet vind je niet alleen de prijzen erg leuk, maar bevallen deze blogs dusdanig dat je ze blijft volgen!

 

EVEN VOORSTELLEN!

Hoi! Ik ben Judith en heet je graag van harte welkom op mijn Kinderboekenblog LeesLeesLees!

Misschien ken je me al lang, heb je me al eens vaker voorbij zien komen -of ken je mijn naam van blogs die ik schrijf voor website4mama.nl– maar misschien ben je wel helemaal nieuw op mijn site!

Hoe dan ook: WELKOM!

Súper leuk dat je mee hopt. Ik vind het zelf altijd tof om mee te hoppen omdat je binnen mum van tijd allemaal leuke blogs ontdekt. En omdat er leuke winacties zijn!

 

Als het goed is ben je via Jodi van Liefthuis.nl naar mijn blog gehopt (of je bent gestart op mijn blog, lees dan gauw verder hoe je de Bloghop helemaal rond maakt!). Jodi is mama van een peuter en een baby en blogt heel open en eerlijk over alles wat daarbij komt kijken; zwangerschap, bevalling en gezinsleven. Dank Jodi voor het doorsturen van jouw lezers!

Ik verwijs je hierna door naar LeylaFashion.nl. Dit is de blog van Leyla. Haar blogs gaan vooral over hoe zij met haar gezin natuurlijk, bewust en gezond leeft. En over leuke dingen voor haar zoontje, zoals uitjes, speelgoed en kleding. Zij verwijst jou weer door naar een volgende blog.

Je hopt dus steeds naar een ander blog en maakt dus als het ware een rondje en zo kom je uiteindelijk weer uit op het blog waar je bent begonnen, dan heb je de hele bloghop volbracht! Dusss ga lekker zitten in je favoriete stoel, zorg voor lekkers binnen handbereik en klikken maar!

 

LEESLEESLEES

Je bent nu dus beland op een kinderboekenblog. En wel een voor kinderen van 0-6 jaar. Ik schrijf namelijk over de boeken die zowel mijn zoontje (geboren in 2013) als ik zelf super leuk vonden dus het blog groeit als het ware mee met zijn leeftijd. Ik heb zelf altijd enorm keuzestress in de boekhandel of bibliotheek (er is zooooo veel leuks!) dus dacht ik kan in elk geval misschien andere moeders helpen kiezen :-).

Ik schrijf alleen over de boeken die ik ook echt leuk vond. Dus eigenlijk hoef je niet eens het blog over een boek te lezen, als je de titel ziet weet je al dat ik het een aanrader vind.

Er komt elke week op woensdag een nieuw blog online, en dat is niet per se altijd over een nieuw boek. Als het nog in de bieb te vinden is mag ‘ie in mijn blog, dat is een beetje mijn regel. Inmiddels bestaat het blog bijna 2 jaar en werk ik veel samen met uitgevers dus geregeld komt er ook een winactie online. Dus hou je van voorlezen, is je kind een boekenwurm of wil je het leesvlammetje juist aanwakkeren, hou de site dan in de gaten!

 

WAT KUN JE WINNEN? *** WINACTIE IS GESLOTEN ***

Voor deze bloghop heb ik voor de verandering niet een voorleesboek dat je kunt winnen maar iets anders bijzonders, dankzij wederom een super toffe samenwerking met Uitgeverij Zwijsen, dé specialist in leren. Ik ben dol op hun boeken en materialen. Voor mijn zoontje die nu in Groep 1 zit is dat vooralsnog met name de serie Rompompom: die is nl. speciaal voor kinderen in Groep 1 & 2. En wat we dit keer weg mogen geven is een uitstapje van taal naar… rekenen!

Je kunt namelijk een Magnetische Rekendoos winnen ter waarde van € 21,95!! Met deze rekendoos kan je kind getallen herkennen, leggen en tellen. Als je kleuter al iets verder is, kan hij zelfs sommetjes maken. De doos bestaat uit 88 magnetische blokjes en 16 werkbladen. Je legt een werkblad in de deksel van de rekendoos. Vervolgens leg je de magneetjes op het gekozen werkblad. Doordat de doos magnetisch is, hoef je niet bang te zijn dat je kind de losse stukjes verliest. Rekenen is nog nooit zo leuk geweest!

 

Super leuk dus om thuis spelenderwijs met je kleuter aan de slag te gaan met rekenen!

Wat moet je doen om kans te maken? 
Laat in een reactie hieronder weten dat je mee wilt doen.

Super leuk als je de Facebook pagina van LeesLeesLees en Uitgeverij Zwijsen liked én als je LeesLeesLees volgt op Twitter en/of Instagram!

Je kunt meedoen t/m dinsdag 9 januari 2018, 23:59 uur. Ik zal de winnaar op woensdag 10 januari bekend maken onder het bericht op Facebook. In dit blogbericht zal ik vervolgens ook de naam bekend maken. Als je gewonnen hebt ontvang ik graag een pb via Facebook met je adres.

 

****DE WINNAAR IS BEKEND!****

DANK JULLIE WEL ALLEMAAL VOOR HET MEEDOEN EN JULLIE ENTHOUSIASTE REACTIES, ECHT SUPER TOF!

DE KANS OM TE WINNEN MET ZOVEEL DEELNEMERS IS NATUURLIJK KLEIN MAAR MOCHT JE NIET UIT DE NAAMLOTER GEKOMEN ZIJN HOU ONZE SITE DAN IN DE GATEN WANT ER KOMEN NOG VEEL MEER WINACTIES AAN DIT KWARTAAL!

EN DAN NU NATUURLIJK TIJD VOOR DE WINNAAR:

ELISABETH MARIA MARTINA JE HEBT GEWONNEN! IK ONTVANG GRAAG BINNEN EEN WEEK JE ADRES IN EEN PB OP FACEBOOK!

 

 

HOP NAAR DE VOLGENDE!

Nou, dan is het dus nu tijd om je door te sturen naar de site Leylafashion.nl. Naast blogs over natuurlijk, bewust en gezond leven schrijft Leyla ook over leuke dingen voor haar zoontje, zoals uitjes, speelgoed en kleding. En… samen met haar gezin maakt ze vlogs op haar eigen Youtube kanaal www.youtube.com/leylafashionOok heeft Leyla een passie voor Japan, hierover komen ook blogs en vlogs voorbij! Voor deze hop heeft ze een hele bijzondere winactie!! Dus… hop snel door!

 

En last maar zeker not least: met veel dank aan Kiddowz.net en Website4mama.nl voor het nemen van dit tóp-hop-initiatief! 

 

Veel plezier en veel Hopgroeten!

 

Judith

 

Voorwaarden winactie: 

Deze actie loopt tot en met dinsdag 9 januari. De winnaar meld ik op woensdag 10 januari onder het Facebook-bericht en ook ik in dit blog. Binnen een week ontvang ik vervolgens graag een pb met daarin je adresgegevens. Ontvang ik binnen die termijn geen pb, dan kom je te vervallen als winnaar en kies ik iemand anders. Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd. 

 

Share

97 Comments

 1. Moniek

  #118 zo’n lief winters boek, wat een winterslaap. En de winactie. Na de letterdoos die ze laatst had gekregen mag de letterdoos natuurlijk niet ontbreken ?

 2. Marike

  Hoi Judith,
  De beste wensen voor 2018!
  Maak er een geweldig jaar van met jouw mannen!
  De leesdoos van Zwijssen valt hier erg in de smaak en wordt veel gebruikt.
  De rekendoos zou geweldig zijn zodat ze ook hier lekker mee aan de gang kunnen!

  Groetjes Marike

 3. Mira Schuttevaar

  Gelukkig nieuw jaar! Doe graag mee voor mijn zoon die ook cijfers aan het ontdekken is en nu vaak de Rummikub er bij pakt en de cijfers dan op volgorde legt. Deze rekendoos zal hij nog toffer vinden!

 4. Rebecca

  Wow! Wat een gave en leuke actie! Mijn eigen kinderen zijn een stuk groter en hebben hier niets meer aan maar de oudste kinderen op het kinderdagverblijf zullen dit ontzettend leuk vinden!

 5. Marjo Van leeuwen

  Ik volg je al heel lang en leuke tips opgedaan! Met de actie doe ik graag mee! Mijn meisje vindt rekenen niet zo leuk misschien kunnen wij er zo een positieve draai aangeven.

 6. G.T.

  Een mooi begin van 2018, met deze bloghop! Ik doe graag mee. Mijn peuter is dol op letters maar weet nog niet zo veel van cijfers.
  (Ik heb nog steeds geen FB)

 7. Kelly Aarts

  Leuke prijs! Ik doe graag mee voor mijn jongste dochter, die volgende maand op de basisschool gaat beginnen en al erg met letters en cijfers bezig is. Maar haar zus uit groep 3 zal dit stiekem ook leuk vinden. En de kindjes uit mijn klas ook, dus misschien mag ik het zelf ook weleens meenemen naar school, haha.

 8. Marijke horjus

  Happy new yearrr!!
  Ik doe graag mee voor onze dochter Ylva ze vind letters en cijfers erg interessant,en het alfabet kan ze al helemaal opnoemen!Zo leuk om te horen,de reken doos zou super zijn voor haar? zo kan ik met haar oefenen!?

 9. Wilma

  Ik doe heel graag mee voor mijn 2 oudste kleinkinderen die wat moeite met rekenen hebben in groep 3! Met deze rekendoos wordt leren veel leuker!Heel graag.Ik ga je proberen te volgen en hoop dat ik mee mag doen maar ik zit niet op Instagram of Twitter! Als oma(ik snap het ook niet zo goed -sorry) kan ik niet meer alles volgen. Hoop dat ik dan toch mee mag loten!De allerbeste wensen voor 2018!

 10. Kristel Gubbels-Daemen

  Wat een leuke prijs hier maken we graag kans op.voor onze dochter Noor nog even en ze gaat maar groep 1. Ze is erg leergierig en al met tellen bezig.

 11. Sabine Bientje

  Dit is nog eens een handige prijs! Mijn twee kids zouden hier beide veel aan hebben 🙂
  Mijn jongste is erg geïnteresseerd in tellen en getallen. Hoewel hij nog niet in groep 1 zit kan ik denk ik wel aan de slag met hem hiermee. Een mooie uitdaging!
  Mijn oudste heeft weer wat moeite met rekenen en de sommetjes zijn weer erg handig voor haar om bij te oefenen. Gewoon thuis op haar gemak zodat ze op school wat meer vertrouwen krijgt.

  Ik hoop op die kans!!

 12. Ellen

  Ja dit is echt wat voor mijn dochter van 4. Ze telt al 2×4 is 8 2×2 ia 4 etc en telt tot 100. Hier kan ze heerlijk mee vooruit!! Super gaaf!

  Gelukkig nieuwjaar

 13. Suzanne Hin

  Hartstikke leuk! Mijn dochtertje is dit jaar begonnen in groep 1 en ze houd heel erg van cijfertjes. Ze wil net als haar grote zus zijn en probeert mee te doen met de keersommen uit groep 5 🙂

 14. Maaike Manheim

  Zeker een toffe prijs! Ik heb al iemand in gedachten die ik daar vast heel blij mee zou kunnen maken. Dus ik doe graag mee! En dan hop ik nu gauw weer verder 😉

 15. melissa

  Dit is leuk zeg; ik doe graag mee. past perfect bij de letterdoos die dochter elise onlangs gekregen heeft. ik volg beide fb paginas en ook via instagram. en nog de allerbeste wensen natuurlijk. liefs melissa

 16. Nina Haven

  Wat een leuke actie! Ik doe heel graag mee voor mijn dochter Sanne, die nu een half jaartje in groep 1 zit. Deze rekendoos ziet er heel aantrekkelijk uit; ik denk dat ze er meteen mee aan de slag zou willen!

 17. cindy pater

  Gaaf mijn kleine meid (groep 1) zou dit helemaal fantastisch vinden en de grote zus ook die haar af en toe een sommetje leert. Zo kunnen ze samen op een leuke manier bezig zijn

 18. Bianca Fenna

  Ooh super zeg, dat zou perfect zijn voor mijn jongste dochter van 6. Ze zit nu in groep 2, maar gaat na de zomervakantie naar groep 3 en is nu al flink bezig met de letters en cijfers en als haar grote zus huiswerk maakt, wilt zij ook. Nu pak ik de letterdoos (een keer op de rommelmarkt gekocht), maar afwisselen met deze rekendoos zou super zijn. Ik waag heel graag een kansje

 19. Jikke

  Dat zou mijn kleuter erg leuk vinden! En als zij er op uitgekeken is neem ik het mee naar mijn werk (basisschool). Daar zijn wel 100 kleuters die dat leuk gaan vinden.

 20. Renske

  Leukleukleuk
  Mijn zoontje Brent wil de magnetische rekendoos graag winnen! Voor jou een grapjessomnetje: Kun je tot tien tellen achteruit?

  (1 2 3 4 5 6 7 9 10 🙂

 21. Selina

  Happy new year!

  Wij doen graag mee met deze leuke Winactie. Ons dochtertje zit in groep 2 en is al erg geïnteresseerd in lezen en rekenen. Met de leuke spelletjes van zwijsen is dit goed te stimuleren!

 22. Sabrina

  Ik loot ook graag mee voor deze handige rekendoos! Ik volg je via Facebook (Mooie Rooie, bericht geliked en gedeeld), Twitter (@Glambertgirl77) en Instagram (Truusje26). Ook volg ik Uitgeverij Zwijsen via Facebook.

 23. Sharon de Ridder

  Wat een leuke prijs, daar doe ik zeker voor mee! Mijn dochter zit nu in groep 2 en wil maar wat graag rekenen; deze doos zal dus heel blij worden ontvangen!

  Ik volg jou en Zwijssens al even op Facebook, maar jou nu ook op Instagram!

 24. Annabel de Ruiter

  Een mooie prijs! Ik doe graag mee voor onze leergierige bijna kleuter! Nog even en dan mag ze naar school. Ze is al flink met tellen bezig. Aanwijzend tellen en getalbegrip is nog moeilijk maar heeft ze wel interesse voor. Leuk om met dit ontwikkelingsmateriaal aan te kunnen sluiten bij haar behoefte.

  Instagram: annabel.a.lovely.day

 25. Bodil

  Oh, wat gaaf!
  Mijn dochter van 5 zou dit geweldig vinden.
  Eerder deed ze al wel eens (heel enthousiast!) wat rekensommetjes met haar papa.
  Zou zouden we nog makkelijker (en leuker!) kunnen oefenen samen!

 26. Elvira Lindner

  Nog de beste wensen voor het nieuwe jaar! Super leuk deze actie. Ik heb een heel leergierig neefje van 4. Hij is net begonnen in groep 1 en is nu bezig met tellen in het Nederlands en Engels. Dit vind hij vast ook een leuke uitdaging 🙂

 27. Alyt van der Heide

  Ja dit is echt leuk. Spelenderwijs leren rekenen. We hebben van Zwijsen het Rompompom woorden maken boekje ook. Het is zo leuk om te zien hoe mijn dochter (5 jaar) zelfstandig woordjes kan maken.
  Ben erg benieuwd naar de magnetische rekendoos. Weet zeker dat ze dit leuk gaat vinden.

 28. Claudia Diependaal

  Ik doe heel erg graag mee. Wat een leuke actie! #LOVE #IT ik weet niet of ik nog op tijd ben. Ik hoop het wel. Ik zie dat het tikken nog steeds niet echt geweldig gaat. Maar het is nu te lezen. Dat scheelt. Ik duim!

 29. Leoni

  Mijn zoon Thijs (5 jaar) vraagt aan mij “hoeveel is 8 + 0 + 9?”
  Ik geef dan antwoord “17”, daarna bedenkt hij de volgende som.
  Ik denk dat we met de hulp van de magnetische rekendoos nog meer rekensommen kunnen gaan maken en oplossen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.